Szolgáltatások

Komplex közbeszerzés menedzsment 

Ez a szolgáltatás magába foglalja mindazon közbeszerzés szakmai feladatok ellátását, amelyek előfordulhatnak Önnél. A szolgáltatás részét képezi: Közbeszerzési tanácsadás, EKR menedzsment, Pályázatfigyelés, Közbeszerzési pályázatírás, Közbeszerzési pályázatmenedzsment, Elnyert szerződés teljesítésének közbeszerzési támogatása.

Közbeszerzési pályázatírás

Elkészítjük a pályázathoz csatolandó dokumentumok jegyzékét. Összeállítjuk a pályázat részeként benyújtandó nyilatkozatokat (papír és EKR alapúakat egyaránt), tanácsot adunk a csatolandó dokumentumok tartalmát illetően és ellenőrizzük közbeszerzési megfelelőségüket. Amennyiben valamilyen szakmai dokumentum (költségvetés, mintafeladat) csatolása is szükséges annak elkészítése nem képezi a szolgáltatás részét.

Közbeszerzési pályázatmenedzsment 

Ez a szolgáltatás a pályázatíráshoz társulva magába foglalja mindazon feladatok elvégzését, amelyek a közbeszerzési eljárással kapcsolatban közbeszerzés szakmai szempontból felmerülnek és cselekvést igényelnek. Érdeklődés jelzése, közbeszerzési dokumentum letöltése, EKR kapcsolattartás ajánlatkérővel, kiegészítő tájékoztatás kérés megfogalmazása, ajánlat benyújtása, hiánypótlás összeállítása, árindoklás ellenőrzése, alkalmasság igazolása, stb.

EKR menedzsment 

Úgy ítéli meg, hogy az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer (EKR) túlságosan bonyolult? Mi segítünk Önnek az EKR kezelésében.

Előzetes vitarendezési kérelem és jogorvoslat összeállítása 

Előfordul, hogy kifogást kell emelni egy döntéssel szemben. Ebben az esetben segítünk elkészíteni a szükséges beadványt. 

Közbeszerzési pályázat felülvizsgálata 

Amennyiben kellően felkészültnek érzi magát a közbeszerzési pályázat összeállításához, de egy szakértői felülvizsgálatot azért szükségesnek tartana, ezt a szolgáltatást ajánljuk Önnek.

Közbeszerzési tanácsadás

Kérdése van? Tegye fel! 24 órán belül garantáltan választ kap a problémára.